Η ΠΟΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Last Updated on Jan 15 2020

Η ΠΟΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΑ...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΠΟΠΟ Λευκωσίας πραγματοποίησε την παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή της στις 5 Ιανουαρίου 2020. Η...
ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2019
Last Updated on Dec 03 2019

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ...

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 10+30 στον κινηματογράφο K-Cineplex θα γίνει προβολή του έργου "The Grinch Greek" προσφορά της ΠΟΠΟ Λάρνακας προς τα...
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΠΟ
Last Updated on Dec 03 2019

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ...

Στις 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο Συνέδριο της ΠΟΠΟ. Μετά τον απολογισμό της τριετίας από τον πρόεδρο της οργάνωσης...
ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΠΟ
Last Updated on Nov 22 2019

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ...

Οι υποψήφιοι για εκλογή στην Επιτροπή Εσωτερικού Ελέγχου, στο επικείμενο Παγκύπριο Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΠΟ που θα γίνει την Κυριακή...
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
Last Updated on Nov 18 2019

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ...

Πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2010, διημερίδα με θέμα «Το Δημογραφικό» και κατ’ επέκταση η Υπογεννητικότητα στην Κύπρο –...
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ - ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΠΟΠΟ Λευκωσίας πραγματοποίησε την παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή της στις 5 Ιανουαρίου 2020.

Η εκδήλωση που έγινε πλέον θεσμός, έχει στόχο να χαρίσει στα παιδιά ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο απόγευμα.

Στη φετινή γιορτή που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλιά Αγορά στην Παλλουριώτισσα, τα παιδιά διασκέδασαν με τον κλόουν, τον ταχυδακτυλουργό και με face painting. Kεράστηκαν με αλμυρά, γλυκά και χυμό. Τέλος ο άγιος Βασίλης έκαμε την θεαματική του εμφάνιση και χάρισε δώρα σε όλα τα παιδιά!

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 10+30 στον κινηματογράφο K-Cineplex θα γίνει προβολή του έργου "The Grinch Greek" προσφορά της ΠΟΠΟ Λάρνακας προς τα μέλη της. Η είσοδος είναι δωρεάν με την επίδειξη της ανανεωμένης ταυτότητας μέλους της ΠΟΠΟ

Στις 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο Συνέδριο της ΠΟΠΟ.

Μετά τον απολογισμό της τριετίας από τον πρόεδρο της οργάνωσης Ευθύμιο Στρούθο, έγινε ο ταμιακός απολογισμός από τον ταμία του κεντρικού ταμείου Χριστόδουλο Πιτσιρή.
Την έκθεση της επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου ανέγνωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Μαίρη Βασιλακκά.

Μετά από ψηφοφορία εκλέχτηκε νέα επιτροπή εσωτερικού ελέγχου, αποτελούμενη από τους Βασιλακκά Μαίρη, Κυριάκου Νεόφυτο και Τσικουρή Μιχάλη.Οι υποψήφιοι για εκλογή στην Επιτροπή Εσωτερικού Ελέγχου, στο επικείμενο Παγκύπριο Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΠΟ που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019,10.30ΠΜ. στη Λευκωσία, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιά Αγορά Παλλουριώτισσα είναι οι εξής:

 

ΒΑΣΙΛΑΚΚΑ ΜΑΙΡΗ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ
ΤΣΙΚΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2010, διημερίδα με θέμα «Το Δημογραφικό» και κατ’ επέκταση η Υπογεννητικότητα στην Κύπρο – Ελλάδα και ευρύτερα. Η Διημερίδα έγινε με συνεργασία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας (ΠΟΠΟ) Κύπρου και ΟΠΟΤΤΕ Ελλάδας.

Το θέμα Υπογεννητικότητα και οι επιπτώσεις της, ανάλυσαν ο κ.  Διονύσης Μπαλούρδος, Διευθυντής Ερευνών (Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Μελετών (ΕΚΚΕ), Οικονομολόγος – Δημογράφος και η κ. Φαίη Μακαντάση-Αναλυτής Ερευνών, Οργανισμός Έρευνας & Ανάλυσης (διαΝΕΟσις).

Από μέρους της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων τοποθετήθηκε ο κ. Χρίστος Μαληκκίδης – Γενικός Διευθυντής Υπουργείου Εργασίας. Στατιστικά στοιχεία παρουσίασε η κ. Λουκία Μακρή – Λειτουργός της Στατιστικής Υπηρεσίας Κύπρου. Από μέρους της ΟΠΟΤΤΕ Ελλάδας, τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Μανώλης Αχλαδιανάκης και ο Αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Κοντός.

Από μέρους της ΠΟΠΟ Κύπρου τοποθετήθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Οργάνωσης κ. Σόλων Κασίνης και εκ μέρους της ΠΟΠ ο Πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Ντίνος Ολύμπιος.

Στο 2ο μέρος της Διημερίδας τοποθετήθηκαν επί του θέματος με θέσεις και απόψεις, εκπρόσωποι όλων των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων της Κυπριακής Βουλής. Τα πορίσματα και οι τοποθετήσεις θα συνοψισθούν και θα δημοσιευθούν στο άμεσο μέλλον.

Μετά το τέλος των εργασιών, έγινε τελετή αδελφοποίησης των δύο Οργανώσεων και υπογράφηκε Πρωτόκολλο Συνεργασίας από τους 2 Προέδρους κ. Ευθύμιο Στρούθο Πρόεδρος ΠΟΠΟ και κ. Μανώλη Αχλαδιανάκη Πρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ.


Η ΠΟΠΟ Λευκωσίας ανταποκρινόμενη στην έκκληση της 4ης ΤΒΟ μονάδας για εγκατάσταση κλιματιστικού στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της οργάνωσης, παρέδωσε το κλιματιστικό, δωρεά της ΠΟΠΟ, δια του προέδρου της Επαρχιακής επιτροπής Χαράλαμπου  Ηρακλείδη.

Στη μονάδα υπηρετούν οπλίτες θητείας καθώς και συμβασιούχοι, πολλοί εκ των οποίων είναι μέλη πενταμελών οικογενειών.

Το κλιματιστικό παράλαβε ο διοικητής της μονάδας Κυριάκος Κυριάκου, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στην οργάνωση της ΠΟΠΟ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΠΟ Κύπρου & ΟΠΟΤΤΕ Ελλάδας

 

Α Ημέρα Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019

Ωρα

9.45-10.00 – Προσέλευση

10.00-10.10 -Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της ΠΟΠΟ Ευθύμιο Στρούθο & παρουσίαση των φιλοξενούμενων και ομιλητών της εκδήλωσης.

10.10-10.50 -Διονύσης Μπαλούρδος-Διευθυντής Ερευνών (Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Μελετών (ΕΚΚΕ), Οικονομολόγος – Δημογράφος

10.50-11.10 -Φαίη Μακαντάση-Αναλυτής Ερευνών, Οργανισμός Έρευνας & Ανάλυσης (διαΝΕΟσις)

11.10-11.25 -Χρίστος Μαληκκίδης – Γενικός Διευθυντής Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων εκ μέρους της Υπουργού κ. Ζέτας Αιμιλιανίδου

11.25-11.40- Διάλειμμα

11.40-11.55- Λουκία Μακρή – Λειτουργός της Στατιστικής Υπηρεσίας Κύπρου

11.55-12.05- Μανώλης Αχλαδιανάκης ,Πρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ

12.05-12.20 -Ντίνος Ολύμπιος -Πρόεδρος Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων ( ΠΟΠ)

12.20-12.30 -Θεόδωρος Κοντός – Αντιπρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ

12.30-12.45 -Σόλων Μ. Κασίνης -Γενικός Γραμματέας ΠΟΠΟ

13.00 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON PARK

14.30 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα & Κατάθεση Στεφάνων

 

 

 

 

 

 

Β. Ημέρα Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019

Ωρα

9.45-10.00 – Προσέλευση

10.00-10.15 -Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της ΠΟΠΟ Ευθύμιο Στρούθο & παρουσίαση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων

Κατάθεση θέσεων και προτάσεων για το Δημογραφικό πρόβλημα από τους εκπροσώπους όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

10.15-10.30 –ΔΗ.ΣΥ. -Μάριος Μαυρίδης, Βουλευτής

10.30-10.45 – ΑΚΕΛ - Σκεύη Κουκουμά , Βουλευτής

10.45-11.00 – ΔΗ.ΚΟ. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, Βουλευτής

11.00-11.15- Σ.Κ. ΕΔΕΚ- Μορφάκης Σολομωνίδης, Γενικός Διευθυντής του Κόμματος

11.15-11.30- Διάλειμμα

11.30-11.45- Συμμαχία Πολιτών- Ανδρέας Αποστόλου, Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

11.45-12.00- Κίνημα Αλληλεγγύη- Παντελίτσα Γιόκκα ,Πρόεδρος Γυναικείας Οργάνωσης

12.15-12.30 –Κίνημα Οικολόγων – Γιώργος Περδίκης, Βουλευτής

12.30-12.45 – ΕΛΑΜ – Μάριος Βασιλείου, Α Αντιπρόεδρος του κόμματος.

13.00 ΤΕΛΕΤΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΠΟ & ΟΠΟΤΤΕ- Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας

13.30 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON PARK

14.30 Επίσκεψη στο Τύμβο της Μακεδονίτισσας & Κατάθεση Στεφάνων

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 

Προς

Γενικό Γραμματέα

Σόλωνα Μ. Κασίνη

 

Εγώ ο/η υποφαινόμενος/η ………………………………………………………………………………………………..

Μέλος της Οργάνωσης, ενδιαφέρομαι να υποβάλω υποψηφιότητα για εκλογή στην Επιτροπή Εσωτερικού Ελέγχου (Ε.Ε.Ε) της Π.Ο.Π.Ο. κατά τις εργασίες του 9ου Παγκύπριου Τακτικού Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 Π.Μ. στη Λευκωσία, στο Πολιτιστικό Κέντρο, Παλαιά Αγορά, Παλλουριώτισσα.

Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω τακτοποιημένη τη συνδρομή μου για το έτος 2019 ή 2018, ότι έχω Λευκό Ποινικό Μητρώο και ότι δεν έχω στερηθεί της δικαιοπρακτικής μου ικανότητας, δηλώνω επίσης ότι όλα τα πιο κάτω προσωπικά μου στοιχεία είναι αληθή και ότι οποιαδήποτε σκόπιμη ανακρίβεια ή παράλειψη, δυνατό να έχει ως αποτέλεσμα την άμεση απώλεια της θέσης που θα κατέχω στη Οργάνωση.

Στοιχεία μέλους/ αιτητή

Αρ. μητρώου Π.Ο.Π.Ο. ………………………………………………………………………………….

Αρ. πολ. Ταυτότητας ………………………………………………………………………………….

Διεύθυνση …………………………………………………………………………………..

Ηλεκτρονική διεύθυνση …………………………………………………………………………………..

Αριθμός τηλεφώνου …………………………………………………………………………………..

 

Ημερομηνία…………………………………..

 

……………………………………………………….

Υπογραφή

 

Καλούνται τα μέλη της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας (ΠΟΠΟ) στο 9ο Παγκύπριο Τακτικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου 2019 , ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ. στη Λευκωσία, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιά Αγορά Παλλουριώτισσα.

Θέματα Συνεδρίου :

1. Έκθεση πεπραγμένων του ΚΔΣ - από τον Πρόεδρο Ευθύμιο Στρούθο για τη περίοδο 2016-2019.

2. Έκθεση Οικονομικής Διαχείρισης, εξελεγμένοι λογαριασμοί, για την 3ετία 2016-2018- από τον Γενικό Ταμία Χριστόδουλο Πιτσιρή.

3. Έκθεση Επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου- για την περίοδο 2016-2019.

4. Συζήτηση επί των πεπραγμένων και λήψη αποφάσεων

5. Εκλογή μελών της Επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη που έχουν ανανεωμένη την ταυτότητα μέλους τουλάχιστο της προηγούμενης χρονιάς (2018).

Όλες οι υποψηφιότητες, θα πρέπει να υποβληθούν στο Γενικό Γραμματέα με τη συμπλήρωση του σχετικού εντύπου, θα παραλαμβάνονται στα Επαρχιακά γραφεία της Οργάνωσης και θα αποστέλλονται στα Γραφεία της Λάρνακας ή απευθείας στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , είτε μέσω τηλεομοιότυπου στον αρ. 24-623032 , το αργότερο 48 ώρες πριν από την καθορισμένη ώρα που αναφέρεται στη προκήρυξη των εκλογών (Παρασκευή 22/11/2019 ώρα 10.30 Π.Μ.)

Έντυπο υποβολής υποψηφιότητας, μπορείτε να προμηθευτείτε από τα Επαρχιακά Γραφεία της Οργάνωσης ή από την ιστοσελίδα της Οργάνωσης μας www.triteknoi.org.

Εγγραφές νέων μελών και ανανεώσεις ταυτοτήτων θα γίνονται στα Επαρχιακά γραφεία της Οργάνωσης μέχρι τη τελευταία εργάσιμη μέρα πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, καθώς κατά την ημέρα του Συνεδρίου δεν θα γίνεται καμία εγγραφή ή ανανέωση ταυτότητας μέλους.

Για να μπορέσετε να ψηφίσετε πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας την ταυτότητα μέλους της ΠΟΠΟ και την πολιτική σας ταυτότητα. ( άρθρο 25.παρ.6 (ε) του καταστατικού.

 

 

Ευθύμιος Στρούθος Πρόεδρος ΠΟΠΟ

Σόλων Μ. Κασίνης Γενικός Γραμματέας ΠΟΠΟ

Η ΠΟΠΟ διοργανώνει διημερίδα με θέμα το δημογραφικό. Εισηγητές του θέματος θα είναι ο κ. Διονύσης Μπαλούρδος και η Φαίη Μακαντάση.

Θα συμμετάσχουν επίσης δια αντιπροσωπείας τους η αντίστοιχη πανελλήνια οργάνωση ΟΠΟΤΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο της οργάνωσης Μανώλη Αχλαδιανάκη.

Θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα κάνουν τη δική τους παρέμβαση η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα ΑΙμιλιανίδου καθώς και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Οι εργασίες τις διημερίδας θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park από τις δέκα το πρωί μέχρι τις μία το μεσημέρι.
Την Κυριακή θα γίνει η αδελφοποίηση των δύο οργανώσεων  ΠΟΠΟ - ΟΠΟΤΕ

Page 1 of 30

ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΕΔΟΣ

Συνδεθείτε μαζί μας

diafimiste edo

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ