ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ Π.Ο.Π.Ο.
Last Updated on Oct 06 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ...

Η Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας ζητά προσφορές για την προμήθεια  ταυτοτήτων για τα μέλη της. Θα πρέπει να δοθεί...
BRITCOL LTD
Last Updated on Sep 25 2015

BRITCOL LTD

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ BRITCOL LTD,  ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...
PANDA-CHINESE RESTAURANT AND SUSHI
Last Updated on Sep 25 2015

PANDA-CHINESE RESTAURANT AND SUSHI

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PANDA-CHINESE RESTAURANT AND SUSHI , ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΣΙ,  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 25873898,25873899,96305155 κος.ΧΡΗΣΤΟΣ...
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
Last Updated on Sep 25 2015

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ- ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ κα. ΜΑΡΙΕΛΛΑ ΑΝΔΡΕΟΥ ΗΛΙΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...
ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
Last Updated on Sep 23 2015

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015 – 2016 ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. ΠΡΟΣΦΟΡΑ...
ekptotikos katalogos
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ - ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Η Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας ζητά προσφορές για την προμήθεια  ταυτοτήτων για τα μέλη της. Θα πρέπει να δοθεί ξεχωριστή τιμή για 15000, για 30000 και για 40000 χιλιάδες και να έχουν ισχύ για τρία χρόνια. Η παραλαβή από την Οργάνωση θα γίνεται σταδιακά μέχρι και τρία χρόνια.

·         Οι διαστάσεις, το χρώμα και το πάχος των πλαστικών ταυτοτήτων (κάρτας) θα είναι όπως το δείγμα.

·         Το σήμα της Οργάνωσης, το όνομα, και η υπογραφή του προέδρου όπως το δείγμα ( θα δοθούν από την Οργάνωση)

·         Η πίσω πλευρά της ταυτότητας μέλους ( κάρτα) θα είναι κενή για εκτύπωση στοιχείων από την Οργάνωση όπως το δείγμα.

·         Ο σχεδιασμός της ταυτότητας θα είναι ευθύνη του προσφοροδότη και αντίγραφο θα πρέπει να παραδοθεί μαζί με τις πρώτες ταυτότητες σε ηλεκτρονική μορφή στην Οργάνωση.

·         Οι ταυτότητες μέλους θα πρέπει να είναι αριθμημένες. (αύξων αριθμός)

·         Μαζί με την προσφορά θα παραδίδονται και 50 ταυτότητες για δοκιμή στους εκτυπωτές της Οργάνωσης. Η τελική εκτύπωση θα γίνει μετά την έγκριση της.

·    Ποσότητα τουλάχιστον 10000 ταυτοτήτων θα πρέπει να παραδοθεί στα Γραφεία της Οργάνωσης το αργότερο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2015. Οι υπόλοιπες θα πρέπει να παραδίδονται στην Οργάνωση μέσα σε ένα μήνα από την παραγγελία τους.

Οι ενδιαφερόμενοι προσφοροδότες πρέπει  να αποταθούν στα κατά τόπους επαρχιακά Γραφεία της Π.Ο.Π.Ο. για να λάβουν το δείγμα της ταυτότητας μέλους.

Κάθε προσφοροδότης πρέπει να υποβάλει κατάλογο με τουλάχιστον 3 παραγγελίες της ίδιας ποσότητας που έχει εκτελέσει πρόσφατα.

Μαζί με την προσφορά θα πρέπει να υποβληθούν και τουλάχιστον 3 δείγματα που να συνάδουν προς την προτεινόμενη ταυτότητα.

Τελευταία μέρα υποβολής προσφορών ορίζετε η Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 η ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Οι προσφορές σε δύο αντίγραφα θα πρέπει να φθάσουν στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία της Π.Ο.Π.Ο. σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη:

« ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2/2015 ‘’ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΛΩΝ Π.Ο.Π.Ο.»

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι προσφοροδότες παρακαλούνται όπως αποτείνονται στα τηλέφωνα της Οργάνωσης: Λευκωσία 22818518 και Λεμεσός 25754770

Η Οργάνωση δεν δεσμεύεται να αποδεκτεί την χαμηλότερη η οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ BRITCOL LTD,  ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 25336675, 99928508

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PANDA-CHINESE RESTAURANT AND SUSHI , ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΣΙ,  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 25873898,25873899,96305155 κος.ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ- ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ κα. ΜΑΡΙΕΛΛΑ ΑΝΔΡΕΟΥ ΗΛΙΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 99758030.

 

ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015 – 2016 ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΠΟ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 97667700

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ   - 96674829


CYVICA PHOTOGRAPHY

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΤΣΗ 50Α, ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22770124

Εκτύπωση φωτογραφιών, studio φωτογράφηση, φωτογραφίες διαβατηρίων και φωτογραφικά είδη 10% έκπτωση με την κάρτα μέλους.

Η Σχολή Μουσικής και Μπαλέτου στην Ακρόπολη προσφέρει δωρεάν εγγραφή και 10% έκπτωση στα μηνιαία δίδακτρα  μουσικών οργάνων,μπαλέτου, ζωγραφικής, θεάτρου και pilates για τους 5 πρώτους μήνες σε μέλη μας με τη παρουσίαση κάρτα μέλους.

τηλ.επικοινωνίας 99021701

Η Ακαδημία Τένις στο CROWNE PLAZA HOTEL προσφέρει ατομικά και ομαδικά μαθήματα τένις στα παιδιά τρίτεκνων οικογενειών με έκπτωση 10% για ένα παιδί και 20% για δύο παιδιά και άνω.

Λούης Χατζηλοίζου- προπονητής

Τηλέφωνο: 99632829

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ Π.Ο.Π.Ο. 1/2015

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

 

Η Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας ζητά προσφορές για την ασφαλιστική κάλυψη των μελών της όπως περιγράφεται πιο κάτω:

«Ομαδικό Σχέδιο ασφάλειας προσωπικών ατυχημάτων μελών Π.Ο.Π.Ο.»

Η οργάνωση επιθυμεί να  συνάψει  συμβόλαιο Σχεδίου ομαδικής Ασφάλειας ατυχημάτων για να καλύψει τις 12000 περίπου μέλη της.

Η ασφάλεια θα καλύπτει προαιιιρετικά όσα μέλη της οργάνωσης αμφοτέρων των συζύγων μέχρι 69 ετών επιθυμούν να ενταχτούν στο σχέδιο με βάση προκαθορισμένο ασφάλιστρο με επιλογή ενός από δύο σχεδίων 20000 και 40000.

Η περίοδος ισχύος του συμβολαίου θα είναι για δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για ένα χρόνο με τους ίδιους όρους και ποσά.

Οδηγίες προς τους προσφοροδότες, όροι της προσφοράς καθώς και τα έντυπα προσφοράς ευρίσκονται στα κατά τόπους γραφεία της οργάνωσης καθώς και στην ιστοσελίδα της οργάνωσης http://www.triteknoi.org/.

Τελευταία ημερομηνία προσφοράς καθορίζεται η 15η Σεπτεμβρίου 2015.

 


ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

μεροσ 1 - οδηγιεσπροστουσπροσφοροδοτεσ

1.1       Τιμές

Οιτιμέςπουθαπροσφερθούνναείναισεευρώμόνοκαιναπαραμείνουνσταθερέςωςτην ημερομηνίαλήξης του συμβολαίου.

1.2       ΙσχύςΠροσφορών

Οιπροσφορέςπουθαυποβληθούνθαπρέπειναπαραμείνουνσταθερέςκαισεισχύγιααποδοχήή απόρριψηαπότηνΟργάνωσηγια 90 μέρεςαπότηντελευταίαημερομηνίαυποβολήςτωνπροσφορών.

1.3       ΚόστοςΥποβολήςΠροσφορών

ΗΠ.Ο.Π.Ο.δενθαέχειοποιαδήποτεευθύνηούτεθαπληρώσειτυχόνέξοδαπουθαυποστείτεγιατην ετοιμασίακαιτηνυποβολήτηςπροσφοράςσας, ανεξάρτητααπότοαποτέλεσματουΔιαγωνισμού.

1.4       ΥποβολήΠροσφορών

ΓιατηνυποβολήπροσφορώνναχρησιμοποιηθείτοΈντυποπουεπισυνάπτεταικατάλληλα συμπληρωμένοκαιυπογραμμένο μαζί με τους όρους και τις πρόνοιες της κάλυψης.

ΤαΈντυπααυτάναυποβληθούνσεκλειστόφάκελοκαιείτενα παραδοθούν στο Κεντρικό Γραφείο της Οργάνωσης πουβρίσκεταιστηνοδό Αλκαίου 1ΒΓ 1060 πολυκατοικία Constantza Λευκωσία Τηλ: 22818518  , ή Μακαρίου 14 Μέσα Γειτονιά  Λεμεσός Τηλ: 25754770. Μπορούν επίσης να παραδοθούν σε κλειστό Φάκελο και στα κατά τόπους γραφεία της Οργάνωσης.

Στηναριστερήπάνωγωνιάτουφακέλουναείναιγραμμένεςοιλέξεις:

«ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣΑΡ. 1/2015»

«ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΥΠΟΒΟΛΗΣΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 15 Σεπτεμβρίου 2015

Δύοαντίγραφατης προσφοράς σας(τοέναναφέρειτοντίτλο«ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ»)θαπρέπειναφθάσουνστονπροορισμότουςόχιπιοαργάαπότις 12.00 τομεσημέριτηςπιοπάνω αναφερόμενης τελευταίαςημερομηνίαςυποβολήςπροσφορών.

Προσφορέςπουθαυποβληθούνμετάτηνημερομηνίααυτήδενθαληφθούνυπόψη.

 

1.5      Άδεια  Άσκησης Ασφαλιστικών Εργασιών

Ο καθένας προσφοριοδότης πρέπει απαραίτητα μαζί με την προσφορά του να προσκομίσει και την άδεια Άσκησης Ασφαλιστικών Εργασιών από την Υπηρεσία Ελέχγου Ασφαλιστικών Υπηρεσιών.

1.6       ΑξιολόγησηκαιΚατακύρωση

ΗΟργάνωση δεν είναι υποχρεωμένη να δεχτεί την χαμηλότερη η οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

ΗΟργάνωσηθααξιολογήσειτοΔιαγωνισμόσεδύοστάδια.

Στάδιο Α - ΠοιοτικήΑξιολόγηση

ΟιπληροφορίεςπουπεριλαμβάνονταιστιςυποβληθείσεςΠροσφορέςθααξιολογηθούνγιανα διαπιστωθείκατάπόσοκάθεπροσφοράικανοποιείουσιωδώςταπιοκάτωκριτήρια:

(ι)    Συμφωνίαμετουςόρουςτωνεγγράφωνδιαγωνισμούκαιτηςπροδιαγραφής

(ιι)  Υποβολήοποιωνδήποτεάλλωνεγγράφων ,πιστοποιητικών ή όρων πουαπαιτούνταιαπότα έγγραφατουδιαγωνισμού

(ιιι)  Εμπειρία

(iv)   ΟποιεσδήποτεάλλεςαπαιτήσειςτωνεγγράφωντουΔιαγωνισμού

(v)    ΑπόδοσησεπροηγούμενουςδιαγωνισμούςκαισυμβάσειςμετηνΠ.Ο.Π.Ο., εάνυπάρχουν (δες επίσης παράγραφο 1.6 Επαγγελματικά Παραπτώματα).

(vi)   Όφελος Οργάνωσης

(vii)  Χρόνος πληρωμής απαίτησης από την ημερομηνία υποβολής

Ουσιωδώςανταποκρινόμενηπροσφοράείναιαυτήηοποίασυνάδειμετιςπιοπάνωαπαιτήσεις χωρίςουσιώδειςαποκλίσεις. Ηαπόφασηκατάπόσομιαπροσφοράανταποκρίνεταιστιςαπαιτήσεις τουδιαγωνισμού, βασίζεταιστοπεριεχόμενοτηςυποβληθείσαςπροσφοράςχωρίςπροσφυγήσε εξωγενείςαποδείξεις.

Οιπροσφορέςπουθακριθούνωςέχουσεςουσιώδειςαποκλίσειςθααπορρίπτονταικαιδενμπορούν εκτωνυστέρωννακαταστούναποδεκτέςμεδιόρθωσηεκμέρουςτουπροσφοροδότητηςουσιώδους απόκλισης. ΕίναιστηναπόλυτηκρίσηΟργάνωσης  νααποδεχτείμηουσιώδεις αποκλίσειςήανωμαλίεςτηςπροσφοράς, οιοποίεςδενκαθιστούντηνπροσφοράαπαράδεκτη.

Προσφορέςπουκρίνονταιότιανταποκρίνονταιουσιωδώςσταπιοπάνωκριτήριαπροκρίνονταιγια περαιτέρωαξιολόγησηστοΣτάδιοΒ.

Στάδιο Β - Οικονομική Αξιολόγηση

ΤαπιοκάτωθαλαμβάνονταιυπόψηκατάτηδιάρκειατηςΟικονομικήςΑξιολόγησης.

(i)          ΤιμήΠροσφοράς

(ii)         Κόστοςπουπροκύπτει  στην οργάνωση απότημέθοδοπροώθησης της ασφάλειας.

(iii)         Οποιονδήποτε οικονομικό η άλλοόφελος παραχωρηθεί προς την Οργάνωση.

Χρησιμοποιώντας τηνπιοπάνωμέθοδοθαυπολογίζεταιησυνολικήαξιολογημένητιμή.

ΟδιαγωνισμόςθακατακυρωθείστονΠροσφοροδότημετηχαμηλότερηαξιολογημένη τιμήνοουμένουότιαυτόςκρίνεταιικανόςναεκτελέσειικανοποιητικάτοσυμβόλαιο.

ΗεπιβεβαίωσηότιοΠροσφοροδότηςείναιικανόςναεκτελέσειτοσυμβόλαιοαποτελείπροϋπόθεσηγια τηνκατακύρωσητουσυμβολαίου. Σεπερίπτωσηπουοπροσφοροδότηςδενκριθείικανόςναεκτελέσει τοσυμβόλαιοηπροσφοράτουθααπορριφθείκαιηΟργάνωσηθαπροχωρήσειστηνεπόμενηχαμηλότερη αξιολογημένηπροσφορά, γιανακρίνειμεανάλογοτρόποκατάπόσονοπροσφοροδότηςείναιικανός ναεκτελέσειτοσυμβόλαιο.

1.7      ΕπαγγελματικάΠαραπτώματα

ΕάνηΟργάνωσηδιαπιστώσει ότι σεοποιοδήποτεστάδιοτηςδιαδικασίαςαξιολόγησηςκαιμεοποιοδήποτε μέσοοπροσφοροδότηςέχειδιαπράξεισοβαρόεπαγγελματικόπαράπτωμα, συμπεριλαμβανομένης καιτηςμητήρησηςουσιωδώνυποχρεώσεωνσεπρογενέστερηδιαγωνιστικήδιαδικασία τόσο τηςΟργάνωσηςή σε άλλη σύμβαση, ηΟργάνωσηδιατηρείτοδικαίωμανααπορρίψειτηνενλόγωπροσφοράκαινα αποκλείσειτονπροσφοροδότηαπόσυμμετοχήσεμελλοντικούςδιαγωνισμούςγιαπερίοδοπουθα αποφασίσειηΟργάνωση.

1.8       Ενημερωτικάφυλλάδια, έντυπα καιάλλα έξοδα.

Το κόστος των ενημερωτικών φυλλαδίων, εντύπων και ταχυδρομικών εξόδων που υπόκειται η οργάνωση για την αποστολή στα μέλη θα καλύπτονται από την ασφαλιστική εταιρεία με καταποκοπήν ποσό.

1.9       Πείρα

Οιπροσφοροδότεςπρέπειναέχουνεκτενήπείραστηνεκτέλεσησυμβολαίωνπαρόμοιαςφύσης καιταπροϊόντατουςναέχουνικανοποιητικήλειτουργίαγιαμεγάλοχρονικόδιάστημα. Ναδοθούνλεπτομέρειεςπροηγούμενωνσυμβολαίωνπουεκτελέστηκαντατελευταίαχρόνια (όνομα, εταιρεία ή οργανισμός).

1.10     ΕναλλακτικέςΠροσφορές

Σεπερίπτωσηπουέναςπροσφοροδότηςεπιθυμείναυποβάλειεναλλακτικήπροσφορά η οποιαδήποτε άλλη προσφορά άλλων σχεδίων του  προς τα μέλη μας, νατο δηλώσεικαθαράσε ξεχωριστό ΈντυποΠροσφοράς. Ηκύριαπροσφοράκαικάθεεναλλακτική προσφοράθαεξετάζονταικαιαξιολογούνταισανξεχωριστέςκαιδιαφορετικέςπροσφορές.

1.11     Διευκρινήσεις

ΕάνέναςΠροσφοροδότηςεπιθυμείναζητήσειδιευκρινήσειςωςπροςτοπεριεχόμενοτου διαγωνισμούαυτού, τότεθαπρέπεινατιςυποβάλειγραπτώς, μίαεβδομάδαπριναπότην τελευταίαημερομηνίαυποβολήςπροσφορών.


ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΜΕΡΟΣ 2 - ΓΕΝΙΚΟΙΟΡΟΙΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

2.1      Πληρωμή

Ηπληρωμήθαγίνεται με τραπεζική επιταγή από τηνΟργάνωση με τρόπο που θα συμφωνηθεί μεταξύ των μερών.

2.1       Καθυστέρησηστηολοκλήρωσητηςσύμβασης.

ΣεπερίπτωσηπουοΠρομηθευτήςαποτύχειναολοκληρώσειτηΣύμβασηήπαραβιάσει οιονδήποτεμέροςτηςΣύμβασηςεντόςτουχρόνουπουκαθορίζεταιστηΣύμβασηκαθυστέρησης μεγαλύτερης των 30 ημερολογιακών ημερών στην ολοκλήρωση και/ή σε μια ή περισσότερες παραδόσεις η Οργάνωση επιφυλάσσει το δικαίωμα να τερματίσει την παρούσα Σύμβαση με έγγραφη ειδοποίηση στον Προμηθευτή . Επιπρόσθετα  και χωρίς επηρεασμό οιωνδήποτε άλλων δικαιωμάτων σε αποζημίωση που πιθανόν να έχει η Οργάνωση σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Σύμβασης.


ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΜΕΡΟΣ 3 - ΕΙΔΙΚΟΙΟΡΟΙΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

3.1        Χρονική διάρκεια  σύμβασης

Η σύμβαση θα είναι διετής με δικαίωμα ανανέωσης ενός έτους και θα μπορεί να καλύπτει όλα τα μέλη της Π.Ο.Π.Ο. με ένταξη στο Σχέδιο μέχρι ηλικίας 69 ετών και λήξη ασφαλιστικών κάλυψης μέχρι ηλικίας 70 ετών αμφοτέρων των συζύγων που είναι εγγεγραμμένα ή θα εγγραφούν κατά την διάρκεια της σύμβασης το δε ασφάλιστρο θα είναι ενιαίο για όλα τα μέλη ανεξαρτήτως φύλου ηλικίας ή εργασίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΜΕΡΟΣ 4 – Ασφαλιστική κάλυψη – Κλίμακα Μόνιμης Ανικανότητας

 

Ασφαλιστική κάλυψη

Σχέδιο Α

Σχέδιο Β

Θάνατος από ατύχημα ,

Μόνιμη ολική ανικανότητα από ατύχημα

Μόνιμη μερική ανικανότητα από ατύχημα

(% βάσει κλίμακας ανικανότητας)

 

20000

 

40000

ΚλίμακαΜόνιμης Ανικανότητας ( Να καθοριστεί από την ασφαλιστική εταιρεία)

Δεξί

Αριστερό

Παντελής παράλυση σώματος

 

Παντελής απώλεια ομιλίας

 

Παντελής απώλεια όρασης αμφοτέρων των ματιών

 

Παντελής απώλεια όρασης στο ένα μάτι

 

Παντελής κώφωση αμφοτέρων των αυτιών

 

Παντελής κώφωση ενός αυτιού

 

Απώλεια του μεγάλου δακτύλου ποδός

 

Απώλεια οποιαδήποτε άλλου δακτύλου ποδός

 

Απώλεια του μέσου δακτύλου

 

 

Απώλεια του τέταρτου δακτύλου

 

 

Απώλεια του πέμπτου δακτύλου

 

 

Απώλεια του δείκτη

 

 

Απώλεια του αντίχειρα

 

 

Απώλεια ποδιού

 

 

Απώλεια κάτω μέλους στο γόνατο ή κάτω από το γόνατο

 

 

Απώλεια κάτω μέλους στο γόνατο πάνω από το γόνατο

 

 

Απώλεια χεριού ή αντιβραχίου

 

 

Απώλεια άνω μέλους πάνω από τον αγκώνα

 

 

 

 


ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

αρ. διαγωνισμου: 1/2015

 τελευταιαημερομηνιαυποβολησπροσφορων: 15 Σεπτεβρίου 2015

τιμεσκαιοροιπροσφορασ

Οπροσφοροδότηςναδηλώσειπιοκάτωτοολικό.

 

1. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΧΕΔΙΟ Α €20000

 

Κάλυψη

Ασφάλιστρο €

Θάνατος από ατύχημα ,Μόνιμη ολική ανικανότητα από ατύχημα

Μόνιμη μερική ανικανότητα από ατύχημα (% βάσει κλίμακας ανικανότητας)

 

2. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΧΕΔΙΟ Α €40000

 

Κάλυψη

Ασφάλιστρο €

Θάνατος από ατύχημα ,Μόνιμη ολική ανικανότητα από ατύχημα

Μόνιμη μερική ανικανότητα από ατύχημα (% βάσει κλίμακας ανικανότητας)

 

 

 

Ωφελήματα οργάνωσης

 

Καταποκοπήν ποσό για τα έξοδα που θα υπόκειται η οργάνωση για την αποστολή ενημερωτικών φυλλαδίων, εντύπων ,ταχυδρομικών εξόδων και άλλου υλικού προς τα μέλη ανά έτος με κόστος.

€4,000

 

Υπογραφή  και σφραγίδα εταιρείας :..............................................................................................................

Όνομαυπογράφοντος                      :...........................................................................................................

Όνομαεταιρείας                                :.........................................................................................................

Διεύθυνση                                          :.........................................................................................................

                                                          ...........................................................................................................

Αρ. Τηλεφώνου                                 :  .......................................   Αρ. Τέλεφαξ :…....................................

Ημερομηνία                                              : ……………………………………………………………

Page 1 of 23

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Π.Ο.Π.Ο. Λεμεσού ANT1 ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Συνδεθείτε μαζί μας

diafimiste edo

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ